Huisartsenpraktijk Limbricht

 

Afspraken spreekuur.

We werken uitsluitend op afspraak: u kunt via de assistente, telefonisch of aan de balie, een afspraak maken. 

Mevrouw drs. E.G.J. Nitsch is aanwezig op maandag, woensdag en donderdag.

De heer drs. P.H.W. Beckers is aanwezig maandag. dinsdag, donderdagochtend en vrijdag.

De assistente zal u, bij het maken van een afspraak, een aantal vragen stellen over de reden van uw komst, dit wordt triage genoemd. Dit doen ze om de spreekuren goed in te kunnen plannen naar de urgentie van uw medische klacht. Wanneer u vanwege privacy redenen niet wil vertellen wat uw reden van bezoek is dan wordt hier uiteraard rekening mee gehouden. 

Voor een afspraak op het spreekuur zijn standaard 10 minuten beschikbaar. Denkt u meer tijd nodig te hebben, omdat u bijvoorbeeld meerdere klachten wil bespreken, geef dit dan door aan onze assistente zij reserveert dan meer tijd voor u. 

Huisbezoek.

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek, gehandicapt of slecht ter been bent om naar de praktijk te komen. De assistente beoordeelt, eventueel na overleg met de huisarts, of een huisbezoek wordt afgelegd.

Houdt u er rekening mee dat in de praktijk de mogelijkheden voor onderzoek en behandeling vaak beter zijn.

Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen. Visites kunt u telefonisch aanvragen tussen 8h en 10h. Bij spoedeisende medische klachten kunt u natuurlijk altijd bellen

Telefonisch overleg.

Voor korte vragen, uitslagen en dergelijke kunt u bellen met de assistente tussen 8h en 12h en tussen 13h en 17h De assistente kan vaak zelf antwoord geven op uw vragen of anders na overleg met de huisarts terugbellen