Huisartsenpraktijk Limbricht

 

Landelijk Schakel Punt

Het LSP (Landelijk Schakelpunt) zorgt voor snelle en betrouwbare elektronische uitwisseling van medische gegevens. Zorgverleners, zoals een huisarts of apotheek, kunnen hun computersysteem aansluiten op het beveiligde netwerk van het LSP.

Als u daarvoor toestemming heeft gegeven, dan geeft uw huisarts en/of apotheek door aan het LSP dat er gegevens over u beschikbaar zijn. Andere zorgverleners kunnen dan uw actuele medische gegevens opvragen. Dat mag alleen als het nodig is voor uw behandeling. Zo beschikken zorgverleners snel over de juiste informatie en kunnen ze u de juiste zorg geven. Ook ’s avonds en in het weekend.

Wij vragen u aan ons door te geven of u wel of geen toestemming geeft voor koppeling met het LSP dit kan via de doktersassistente (mondeling) of via het formulier onderaan deze pagina 

Via de website www.ikgeeftoestemming.nl kunt u met uw digi-ID code uw keuze kenbaar maken.

Uitleg over het LSP systeem vindt u in de onderstaande video. 

 

Als u toestemming geeft via het onderstaande formulier geeft u automatisch aan de brochure 'Uw medische gegevens delen? Alleen met uw toestemming!' te hebben gelezen. U kunt de brochure eventueel hier downloaden.